Heat Wintersport 2017

heat-winter-2016

LET OP: HEAT wintersport 2017 zit VOL!

Beste studenten,

Ik hoop dat jullie een weer ontzettend toffe zomervakantie achter de rug hebben. Helaas is de tijd van cocktails, strand en verre vakanties voorbij en moeten we inmiddels keihard knallen op onze stages, tijdens onze projecten en met ons huiswerk. Hoewel wij als HEAT dit jaar weer veel feestjes, borrels en activiteiten gaan organiseren begrijpen wij maar al te goed dat dit ‘normale’ schoolleven niet altijd zal meevallen. Gelukkig hebben we iets voor jullie om naar uit te kijken! De afgelopen maanden is de wintersport commissie namelijk keihard opzoek geweest voor een mooie bestemming voor de HEAT wintersport 2017!!!

Net als voorgaande jaren zullen we het voorjaar weer met z’n allen afreizen naar de Franse Alpen. De bestemming die we voor dit jaar op het oog hebben is het dorp Risoul wat hoort bij het skigebied La Forét Blanche. Het skigebied telt maar liefst 185 km aan skipistes waarop je eindeloos kunt skiën en boarden. Het grote, hoog gelegen skigebied staat bekend om de hoge sneeuwzekerheid en de vele aanwezigheid van zon. En… in het dorp is ook een Yeti bar aanwezig, dus gebrek aan epische aprés ski feestjes zal er zeker niet zijn! Voor meer informatie over het dorp en het skigebied zie hier.

Voor een 10 daagse wintersport inclusief busreis, verblijf en 7 daagse skipas betaal je €339, -.  We vertrekken op vrijdag 3 maart en zullen terugkomen op zondag 12 maart. Maar dit valt buiten de schoolvakantie?!… Er is niets mis met je ogen, dit klopt inderdaad ja. De reden waarom we dit gedaan hebben is de zeer scherpe prijs waartegen we deze reis kunnen boeken. We hebben toestemming gevraagd aan de opleiding en deze heeft ons verzoek goedgekeurd. Gedurende de vakantie zullen we verblijven in Residence Les Mélèzes op basis van Logies.

Mocht je geen materiaal in bezit hebben is er uiteraard de kans om je ski’s/snowboard te huren ter plaatse. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van ski of snowboardles. De prijzen voor het huren van materiaal of het volgen van les zie je in de tabel hieronder.

Skimateriaal classic/eco 7 dagen € 79
Skimateriaal premium/evolution 7 dagen € 105
Skimateriaal expert/sensation 7 dagen € 125
Snowboard materiaal permium/evolution 7 dagen € 105
Snowboard materiaal expert/sensation 7 dagen € 125

 

Ski/snowboard les 2 dagen – 2 u p/d

6 dagen – 2 u p/d

va €70

va €140

 Schrijf je via onderstaande knop in voor de wintersport 2017.

Let op je inschrijving is pas definitief wanneer we je aanbetaling hebben ontvangen. De aanbetaling bedraagt €145.  Maak de aanbetaling over naar 578179253 t.n.v. studievereniging HEAT. Of via IBAN NL75 ABNA 0578179253 t.n.v. studievereniging HEAT.

Je kunt je momenteel niet meer inschrijven voor de Wintersport.