Wolkje

Missie & Visie HEAT

n

Kom meer te weten over HEAT!

Studievereniging HEAT verbindt (oud)studenten, docenten, bedrijven en beroepsprofessionals met elkaar zodat kennis en ervaring onderling kan worden uitgewisseld. Naast het delen van kennis en ervaring moet er ook vooral plezier gemaakt worden en kunnen vriendschappen ontstaan. Dit alles gaat HEAT bereiken door veel initiatief te nemen en het regelmatig organiseren van formele en informele activiteiten.

1. Laagdrempelig

n

Studievereniging HEAT wil laagdrempelig zijn voor alle studenten en docenten van de studie GZT. Studievereniging HEAT wil makkelijk bereikbaar zijn voor alle studenten en docenten zodat alle studenten aansluiting kunnen vinden bij de studievereniging HEAT, studenten en docenten.

2. Open & Eerlijk

n

Studievereniging HEAT is open en eerlijk voor alle studenten van de studie GZT. De verenging staat open voor input en meningen van alle studenten en communiceert eerlijk met studenten, docenten, bedrijven en beroepsprofessionals.

3. Betrokken

n

Studievereniging HEAT wil dat studenten zich betrokken voelen bij de opleiding en studievereniging. Daarnaast wil studievereniging HEAT ook betrokkenheid creëren van de docenten, bedrijven en beroepsprofessionals bij de studenten en de studievereniging.

4. Verbindend

n

Studievereniging HEAT verbindt alle (oud) studenten en docenten van de studie GZT door middel van formele en informele activiteiten. Zo kan kennis en ervaring worden uitgewisseld en kunnen vriendschappen voor het leven ontstaan.